23.06.2024

1xBG.com

Сигурни футболни прогнози

Betfair

BetFair ( Бетфаир ) – регистрация , депозит, теглене на средства, бонуси

Betfair, един от най-големите сайтове за поставяне на спортни залози в света, е улеснил до максимална степен своите клиенти, давайки им възможност да се регистрират по възможно най-бързия начин, да правят депозити и тегления за секунди и да се възползват от редицата добри и изгодни бонуси, които се предлагат от оператора.

Репутация BetFair.com 98%
  • Betfair регистрация

Ако сте от малкото фенове на спортните залози, които все още нямат регистрация в Betfair, крайно време е да промените това. 

Откриването на сметка става по много бърз и безпроблемен начин. Просто трябва да отворите сайта на букмейкъра и да натиснете бутона с черен фон “Отвори сметка“ в горната дясна част на страницата, където ще бъдете подканени да попълните около десетина полета, след което акаунтът ви ще е официално готов и ще можете да преминете към депозирането на пари и правенето на залози.

Въпросните полета, които трябва да се попълнят при регистрацията, включват лични данни като пол, имена, рождена дата, държава, адрес, мобилен номер, националност, ЕГН (или номер в НАП или Булстат номер), имейл, парола и валута, с която ще залагате.

Имайте предвид, че това е минимумът от информация, която трябва да се даде за откриване на сметка в онлайн букмейкърска къща. Ако не желаете да предоставяте лична информация, няма как да играете онлайн. Можете да бъдете напълно спокойни в предоставянето на личните си данни, тъй като Betfair е надлежно лицензиран от ДКХ оператор.

  • Депозиране и теглене

Още по-лесна е процедурата при правенето на депозит или теглене в Betfair. Всъщност, тя може да ви забави само първият път, когато трябва да регистрирате разплащателното средство, а следващите депозити и тегления ще изискват единствено да въведете сумата на транзакцията и вашата Бетфаир парола.

Възможностите за депозит включват банкови карти Visa и Mastercard, а освен това Бетфеар приема и онлайн разплащателните методи Epay.bg, Skrill, WebMoney и Neteller. Само от €10 започват депозитите в този букмейкър, което означава, че не е необходимо да инвестирате голяма сума, за да можете да залагате.

  • Бонуси

Повечето букита предоставят някакви бонуси на новите си клиенти, но единствено Betfair ви дава избор от цели три оферти:

  • Betfair бонус Спорт до €100 – Направете 5 залога на стойност €5 и ще получите безплатен залог на стойност €10. Можете да повторите процедурата 10 пъти, тоест общо можете да вземете до €100. Важи за раздел “Спорт“.
  • Betfair бонус Спорт €20 – Направете залог за €20 и ще вземете €20 бонус. Важи за раздел “Спорт“.
  • Betfair бонус Спортна борса €20 – Ако предпочитате бонусите залозите в спортната борса, вместо в традиционния раздел “Спорт“, изберете този бонус, при който също ще получите бонус в размер на €20 при направен залог в същия размер.

В Бетфеар се предлагат и редица други бонуси, включително седмичен бонус от 10 евро, залози за комбинации, залози за първо използване на кеш аут, компенсация при драматично изгубен залог на баскетболни мачове и др.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.