28.05.2023

1xBG.com

Сигурни футболни прогнози

Залози на живо УинБет

1 min read

В Уин Бет е възможно залагането на живо на много спортни събития. Само си направете регистрация и депозирайте пари, след което всичко е много лесно. В този букмейкър потребителите може да правят лайв залози на футбол, тенис, баскетбол, волейбол, голф и още много спортове, които се предлагат от WinBet. Това е сравнително нов сайт за спортни залози, но предлага много добри опции за игра и то на високи коефициенти. УинБет се стремят да предлагат на играчите всичко най-интересно от света на спорта, включително и залози на живо на всички популярни срещи.

Как се залага на живо в УинБет?

На вашия екран на началната страница в сайта на УинБет ще видите надпис „На живо“. Кликнете върху него веднъж и изчакайте да се заредят събитията в раздел „На живо“ в букмейкъра. След това може да погледнете какви двубои в момента има за залози на живо. За да е в лайв секцията на УинБет, мачът трябва да е започнал. Преди мач може да направите залог, а след това когато двубоят започне отново може да заложите на живо. Любопитно е, че няма ограничение в броя залозите на живо. Трябва единствено да имате средства в сметката и може да правите колкото си искате лайв залози.

Спортните събития на живо се характеризират с това, че коефициентът се променя. УинБет движи коефициентите в зависимост от развоя на събитието. Например на даден футболен мач, ако единият отбор играе по-добре, то коефициентът за него става по-нисък. Или пък ако не пада гол в срещата, коефициентът за брой голове се вдига. При всички спорни събития на живо коефициентите се променят и ако тръгнете да залагате в даден момент може залогът ви да не се приеме, защото има промяна на коефициента. Трябва просто отново да натиснете бутона „Залози“ във фиша в УинБет и залогът ще бъде обработен.

Събитията на живо в спортния букмейкър на УинБет включват статистика за всеки един спрот – футбол, тенис, баскетбол и т.н. Ако ще залагате на футболен мач, вие може да видите кой отбор има повече владеене на топката, повече удари към вратата, корнери и т.н. При баскетболните срещи пък може да разберете как е стрелбата на двата отбора – колко тройки са вкарали, наказателни и др. Въобще WinBet се представя в много добра светлина относно залозите на живо и няма да останете разочаровани, ако си направите регистрация специално, за да правите залози в реално време на много спортни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.